Post by stanrarloalile on Feb 8, 2022 10:31:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Super zarazno i zabavno, ali moraju pomaknuti gumb za pucanje
To je stvarno dobra igra, ali ponekad kada uđem u aplikaciju ponekad me prestane, zato sam stavio četiri zvjezdice, ali igra je stvarno dobra
Nikada neću izbrisati ovu igru i volim je što sam je igrao kao dijete
Moje iskustvo s ovom igrom je užasno. Ovo nije ništa drugo nego plaća za pobjedu. Jedva zarađujete u valuti igre igranjem i osim ako nastavite igrati na istom poslužitelju cijelu vječnost, prisiljeni ste gledati duge dosadne dodatke. Postavke igranja su toliko zbrkane da nisam mogao nigdje pogledati a da nekoliko puta ne pređem prstom preko cijelog zaslona. Ova igra je smeće i ne bih preporučio da je igrate.
Volim to! Uvijek sve bolje svaki dan u godini
Prije dobro
레이맨 어드벤처 어드벤처 apdq
Dobra je igra, otkako sam dobio Samsung Galaxy S21, stalno me izbacuje.
Ova je igra stvarno sjajna, ali trebali biste dodati opciju da PC igrači mogu igrati sa svojom tipkovnicom
Zapne na 94%
Vrlo dobra igra koju sam dao 4 od 5 zvjezdica jer je od ažuriranja trgovina kvarila samo tamo gdje skrolujete da vidite oružje, sve ostalo je dobro.
Ja mislio da će biti bolje a ne sranje od igre po slici je bilo cool a sada sranje san dobio
Razočaravajuće. Nekada su ove igre bile zabavne, ali sada se ova igra plaća za pobjedu.
Pls poklon ewrybody a mhitic wepon Besplatno jer nemam mhitic oružje čak i ako sam lvl44 i igram ove 2 godine
odlično morate igrati
Sme+će=smeće
Razočaran sam. Ne dopušta mi čak ni da igram nijednu od mapa, pusti me samo na karte koje nemaju online player. Nije važno ni koji wifi koristim. Serveri ne rade. Koristim Samsung Galaxy J3 orbit, prije je radio ovdje ali je onda prestao. Ovu igricu igram već duže vrijeme i svidjela mi se. Uredi: sada mi je račun zabranjen bez razloga, nisam čak ni varao niti nešto radio s njim. I pisalo je da je e-poruka prepuna. Tako da ne mogu ništa
Uzrok problema s ažuriranjem i pohranom i moji problemi osim te pobožne igre
Za onoga ko voli pucačine ovo je igra za njega
Popravite zaostajanje vaše igre na mnogo. Prebacujem 60 sličica u sekundi na 30 i dalje kasni popravi svoje kašnjenje dajem 2 zvjezdice zbog kašnjenja
Vrlo dugi zaslon za učitavanje nikada se nije pokrenuo
dobio sam 3 acc (30lv,43lv,38lv) i ne mogu vratiti popraviti pls (igram predugo za tu razinu (name dupi da mi kaže da lažem)
Koje Pixel Gun je lako jako loš ne da mi ga skinem i svaki put kad ga skinem onda mi nema natrag mog lika kojeg sam napravio pa ga moram napraviti ispočetka
nemogu uć u igru
Ovu igricu igram godinama i super je radila. Međutim, želio sam učitati igru u svoju galaxy 21 i iz nekog razloga se stalno ruši. Svaki put kad pokušam igrati se ruši. Ne znam je li u pitanju igra ili telefon.
volim ovu igru
I neve mi se instalirati
Samo mislite na pare igra je pay to win
Možete li donijeti verziju iz 2021. jer mi se ne sviđa ova verzija iz 2022. i volite prilagoditi pištolj kao svoj lik kože, ali možete na njemu izgraditi 2021., molim vas, ne sviđa mi se nova i molim vas vratite stari stvari iz 2021 molim te ne sviđa mi se nova ok znaš ako vratiš staru verziju iz 2021 zarađuješ više novca tako što ljudi instaliraju tvoju igru i oni će to podijeliti s prijateljem i brzo će se proširiti ljudima I MOLIM VAS ODGOVORITE NA OVO
Bilo je dobro, ali sada se osjećam kao da je moje oružje koje sam kupio za 200 dragulja sada smeće, a vi ste uklonili dnevne škrinje! To je bilo najbolje za nabavku dijelova... molim pg3d napravi bolji i jeftiniji sustav za nadogradnju - larry
Ova igra je stvarno dobra. Igrao sam je puno kad sam bio mlađi, ali ono što joj se dogodilo, igra je samo platiti za pobjedu i više nije ni zabavna
Sve super samo mi se nece vratit stari account inače sve super
Dakle, ova igra je bila ODLIČNA kada sam igrao s 8 godina, moje mišljenje još uvijek stoji, međutim, igra se ni ne pokreće. Nastavlja se rušiti. Ako netko može pomoći, molim da pošalje informacije o problemu.
Grozno nemogu da je skinemmmm!!! Prevelika je nemam prostora na uređaju. A nisam ist ni jednu igru. Katastrofa svaka.
...😫
Plati za pobjedu
Turnirski način je sranje. Trošim svoj novac na DOBRO oružje koje ne mogu ni koristiti. I zato što me igra stavlja u lobije koji postaju teži. A zbog napredovanja razine, svi drugi imaju bolje oružje od mene. To otežava obavljanje 6 elitnih zadataka u prolazu piksela.
Jako dobra igra
Ne mogu sinkronizirati svoje stare podatke popraviti to i dobit ćete 5 zvjezdica
Igra me prije puštala unutra, ali sada nije. Jako sam tužan jer je pixel gun 3d moja omiljena igra. za igranje pixel gun pročitajte ovo
Nemam riječi.Igricu možete igrati bez reklama,interneta i to još skroz besplatno.Jedino zauzima puno mjesta ali svejedno je super.Instalirajte ovu aplikaciju i nećete požaliti.