Post by dogtdohajafkind on Feb 12, 2022 10:11:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačnu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Preuzeto 3 puta. Zamrzava se na prvoj slici
Možda bug na s10+, ali meni se uopće neće otvoriti. Upravo sam zaglavio na crnom ekranu sa simbolom predvodnika
Neće vam dopustiti da igrate osim ako ne date pristup svojim fotografijama i medijima. Deinstaliranje.
100% offline i besplatno s jednom pričom o nekoliko mjesta. Visokokvalitetna grafika, zvukovi, glazba, pjesme. Dobro osmišljene zagonetke. Bio sam uznemiren jer su se ružičaste mrlje pomicale s jednog mjesta na drugo zajedno sa zaleđenim zaslonom. Stil igranja ići naprijed i natrag trajao je dugo. Prikupljanje nekih predmeta nije koincidencijalno s njihova upotreba još jedan rasipnik vremena, s drvenom kutijom koja se otvara na kraju igre. U duhu moda glazba je bučna, nema gumba za isključenje glazbe. Torbica i gumbi za povratak su zbunjujući. Hvala.
Neće raditi bez invazivnih dopuštenja, ne trebate moju lokaciju, ne trebate pristupiti mojim medijima, BTW, ja sam sigurnosni istraživač i za sve vani ova aplikacija je špijunski softver.
Izvrsna igra! Stvarno testira vaše pamćenje, logiku i kreativnost. Rune, glazba i postavka povijesno su točni kao bilo koja igra koju sam ikada vidio. Najbolje od svega nema oglasa i zapravo se možete kretati bez plaćanja 💰 svake dvije sekunde. Treba se malo naviknuti. Nije jednostavna igra point & shoot. Morate razmisliti. Koliko je to novo?
Upravo sam završio tvoju igru i svidjela mi se. Umjetničko djelo i povijesna točnost bili su zapanjujući. Glazba je također oduzimala dah i omogućila mi je da se potpuno uživim u igru. Zagonetke su bile dovoljno izazovne da zahtijevaju moju punu pažnju, ali ne toliko teške da bi se igrač frustrirao. Sve u svemu, ovo je fantastična igra i preporučio bih je svima koji uživaju u point and click avanturama. Odličan rad dečki, veselim se nastavku koji je zafrkavan na kraju.
Zapravo mi se ova igra jako sviđa. Ali kvari mi se. Svladao sam većinu izazova bez pomoći. Ali gavran kutija je zapela. Tražio sam više izvora za istu zagonetku i svi imaju isto rješenje. Ali meni ne ide... 😣😓 JAKO frustrirajuće. Drago mi je što ću promijeniti ocjenu kad to mogu preći. Pomozite. Hvala.
Izlaz: Atmosferska i šarena istraživačka igra na rubu avanture i ... FoxTail Frakter Fran Bow Franz Kafka Frasse Freddi Fish Frog Dete ctive Frostrune,
Zabavno, ali ne tako logično, a karta je bila tako komplicirana
Uopće se ne učitava. Deinstalirao i probao dvaput. Ne mogu ocijeniti igru koju ne mogu igrati. Tužno. Izgledalo je zanimljivo.
The Frostrune Avanture azzp
preuzimanje datoteka The Frostrune APK. The Frostrune · preuzimanje datoteka Mystery Expedition: Adventure APK.
Nema razloga zašto bi igra zahtijevala pristup mojim fotografijama i lokaciji. Pristup odbijen i igra se ne učitava. Popravi i promijenit ću ocjenu.
Zašto se ova aplikacija ne otvara na mom uređaju? Sve što dobijem je ekran s runom i ništa drugo. Stvarno želim igrati!
The Frostrune ایڈونچر gly
Bolno sporo i dosadno. Nema vrste karte za korištenje. Ne može se preskočiti dijalog. Imam puno strpljenja za ovakve igre, ali nedovoljno za ovu.
Zašto toliko dozvola. Zašto mora pratiti moju lokaciju, imati potpuni pristup mreži, čitati sve lokacije mojih datoteka itd. Kaže da se igra izvan mreže pa zašto?
Aplikacija se ruši i gubim sav svoj napredak
The Frostrune Sarguzasht fsc
ne može proći zaslon za učitavanje nakon odbijanja pristupa datotekama, fotografijama i lokaciji
Juegos estrategia en tiempo real. Indeks. 1 Soba: Stari grijesi; 2 Ninja Arashi; 3 Frostruna 2; 4 Crashlands; 5 Machinarium ... Snimka zaslona Frostrune.
Ovo bi moglo biti stvarno zgodno da se ne ruši tako često.
Izvrsna igra, može biti malo izazovna u dijelovima, dobra grafika i gameplay, trebao mi je dan da je završim, ali to je samo zato što sam je igrao dok je nisam završio, jer ju je bilo jako teško odbaciti. Posebno sam uživao u pjesmi i povezanim zagonetkama, pjevačica ima odličan glas, sama pjesma je bila zastrašujuća i lijepa u isto vrijeme. Nastavite sa odličnim radom i nadam se da će biti još puno nastavaka. Napomena za sve: Dozvole su samo za spremanje igre.
Vrlo sporo i nije dobro osmišljeno. Besmisleno
The Frostrune Sarguzasht fsc
Igra se nastavlja sama od sebe zatvarati!
Super...samo zato što vam odbijam dopustiti dopuštenje za moje slike itd. Dobivam ovaj doslovno zamrznuti zaslon sa simbolom Frostrune što je značilo da moram ponovno pokrenuti svoj telefon! Ništa nije u redu s mojim telefonom btw.
Dragons: Rise of Berk Simulyasiya ykqu
Stalno se ruši i mijenja jezik pri ponovnom pokretanju. Loše kodiranje
Prekrasna igra, ali iskreno bi bilo bolje da je za konzolu ili računalo. Ne mogu se dovoljno pohvaliti koliko je umjetničko djelo prekrasno. Ali, što se tiče igranja, i juat sam se zatekao stalno klikćući na sve.
Prekrasna umjetnost, ali se nastavlja zatvarati nakon što pritisnem tipku za povratak. Ne mogu doživjeti stvarnu igru
Ponekad je bilo izazovno ne znati kamo duhovne životinje idu jer njihovi otisci nisu bili u svakom kadru.Također je ponekad bilo malo teško pronaći duhove ratnika jer su bili raštrkani. Neke stvari nisu bile jasne što morate učiniti osim ako niste koristili savjete. Međutim, unatoč tim manjim odstupanjima, smatrao sam da je ovo vrlo ugodna igra. Bilo je kratko i slatko. Čudno je održavao predanje, a nešto od toga pomogao je nordijski jezik.
bilo je bolje nego ok dok se nije počelo zaključavati i zatvarati odmah nakon vuka
Bilo bi dobro, ali moj se rušio svake 2 minute
Ovo je jedna od najboljih avanturističkih/puzzle igara koje sam igrao u životu. Preporučam vam da ga preuzmete ako volite igre s dobrim pričama i uzbudljivim i avanturama! Ne morate ništa platiti i nije tako teško, volio sam to igrati. Bravo za ljude koji su kreirali ovu igru!
Grafika nije bila baš dobra. Zagonetke su bile preteške. I savjeti bi trebali biti besplatni, a ne kupljeni.
Igra je stvarno dobra i zabavna, ali moram joj dati 2 jer sam izbačen iz igre da je mnogo puta pokušavam igrati, mislim da bi možda trebalo ažurirati
Zapeo sam nakon ekrana iznad, objesio amajliju, da, ne događa se, dosadno klikću kao lud i ne dobivam ništa.
Volio bih da mogu igrati kroz njega, ali nastavlja se rušiti u igri nakon otprilike 5-30 sekundi. Razlikuje se, ali je neugodno što ga morate stalno učitavati svakih 5-30 sekundi. Stvarno želim i to odigrati. Baš šteta!