(Android/iOS) Jewels Legend - Match 3 Puzzle apkrāptu koda ģeneratora monētas
Feb 12, 2022 10:22:56 GMT -5
Post by dogtdohajafkind on Feb 12, 2022 10:22:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda ģeneratora monētas ▞▞▞
▞▞▞ Jewels Legend - Match 3 Puzzle 2022 version ▞▞▞
Es kādu laiku spēlēju šo spēli. Šeit pēdējā laikā nav aizvērt cilni augšpusē, kad skatāties videoklipus, lai iegūtu papildu monētas. Tāpēc man ir jārestartē tālrunis katru reizi, kad skatos videoklipu. Esmu jums vairākas reizes nosūtījis e-pastu. Ceru, ka tā ir tikai kļūme, un tā tiek novērsta, pretējā gadījumā man būs jāatinstalē spēle.
Viegla un jautra spēle. Lielisks veids, kā pavadīt laiku un likt smadzenēm domāt.
Mīli šo spēli. Sākumā tas ir vienkārši, bet padomājiet, ka līmenis palielinās.
Šī ir jauka spēle. Kad es sāku spēlēt, tas iestrēga uz aptuveni 3-4 sekundēm, bet es neesmu pārliecināts, ka tā nebija mana vaina. Vairāk nekāda purvojuma nebija. Es uzskatu, ka šī spēle ir gan inteliģenta, gan spēlētājiem noteikti patīkami, jo viņi nespēlē bērnu spēles, sapņojot par milzīgām izmaksām. Šis ir uzvarētājs.
Neatkarīgi no tā, kāds atjauninājums ir veikts, tas ir sabojājis jautrību, tagad neviens bonuss neiet, jo nav reklāmu, es pacietos ar reklāmām, bet ne vairāk
Izmaiņas šajā spēlē ir absolūti sliktākās. Atgrieziet veco dārgakmeņu leģendu un ieprieciniet visus!
TIK DAUDZ REKLĀMU TĀ SMIEKLĪGI NEVAR PAT SPĒLĒT......30 PLUS SEKUNDES VISU LAIKU!! BRIESMĪGI
3. spēle, taču lēna un garlaicīga. Varētu būt jautri bērniem. Pirmos apļus es spēlēju operētājsistēmā Android. Dārgakmeņi krīt lēnām. Animācijas nebija aizraujošas. Grafika ir godīga vai laba.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle আর্কেড efsn
Droši vien bērni šajā jomā ir daudz labāki nekā es. Līdz 30+ līmenim nebija iespējams salauzt kastes un noņemt ķēdes ar atļauto kustību skaitu, ja vien jūs neiegādājāties vairāk mēģinājumu. Netērējiet naudu spēlēm. Man patika spēle līdz šim brīdim. Es spēlēju, lai mazinātu stresu, nevis palielinātu to ar neatrisināmām spēlēm. Žēl, ka šis aiziet.
Reklāmas. Mākslīgās dzīves sistēma. VIP.
Jaudas palielinājumi diezgan vāji. Nenodara dubultus bojājumus jaudas palielināšanai, un dārgakmens nesabojā īpašus priekšmetus posmā. Citādi gd laika slepkava
Sākās ļoti labi, pēc tam burtiski iesaldēja 75. līmenī, jo vairs nebija neviena mača, taču tā arī nemainījās, tāpēc nācās zaudēt mūžu, lai izietu un atkal sāktu līmeni. Piedāvājumi iegādāties bumbu vai zizli arī turpina parādīties ik pēc 2 SEKUNDĒM. Nopietni, kas ar to ir? Tik kaitinoši, ka es nespēlēšu šo spēli, kamēr izstrādātājs nepārstās būt tik neatlaidīgs.
tā ir patiešām lieliska lietotne, lai gan tai ir nepieciešams vairāk animācijas rekvizītu, lai to virzītu uz pavisam citu līmeni...
Tas nav slikti. Vienkārši es nevaru izturēt balsis. Lol. 'Bonusa laiks'... spēle nav priekš manis. Es tam esmu pārāk pieaudzis. Bet tomēr jauka spēle. Es palikšu tikai pie Bejewelled. Tas ir vairāk nobriedis.
Tas ir viegli un jautri, relaksējošs
Nedaudz lēni - neļauj kastītē saskaņot 4 dārgakmeņus
Ļoti maz norādījumu par to, kas jums jādara. Patiesībā laba spēle, izņemot norādījumu trūkumu
Katru reizi, kad uzdāvināt mums tādu pasākumu kā Ziemassvētki, es nekad nevaru pilnībā izmantot savu potenciālu, jo tas mani visu laiku atgrūž un neļauj man virzīties uz priekšu, tas ir noticis pagātnes notikumos, bet nekad nenotiek citreiz, kad tas ir satraucoši, lūdzu, sakārtojiet to
Crab War: Idle Swarm Evolution સાહસિક xjw
Pēc pēdējā atjauninājuma tas ir gudrs dizains, lai iegūtu naudu ... nespēlējiet vai nelejupielādējiet !!! Aptuveni 40+ līmenī kļūst daudz grūtāk, ja jūs reti izdodat pirmo mēģinājumu ... beidzas rss un mīļotāji. Izaicinājumi ir gudrs dizains, lai noplicinātu jūsu RSS, tāpēc galu galā kā pēdējo iespēju jums ir jāiegādājas lietas, lai turpinātu... milzīgs izvilkums!
Man patīk
Tas ir jautri un ātri. Nav par to jātērē nauda. Mīklas kļūst grūtākas, un spēles laikā tiks zaudētas stundas.
Dažreiz jums nav izvēles, un jums ir jāzaudē kustības, izšķērdējot ierobežotu skaitu pagriezienu.
Man ļoti patīk šī spēle, un līmeņi ir pietiekami izaicinoši. Man tomēr ir viens novērojums. Es pašlaik esmu 813. līmenī, kas nav atzīmēts kā "grūts", bet es atklāju, ka viens ir ļoti grūti atrisināms, un to atrisināju tikai tāpēc, ka nejauši es gadījos diviem blakus esošajiem dimantiem. Es to esmu redzējis iepriekš. Daudzus līmeņus, kas apzīmēti kā grūti, es atrisinu vienā atkārtojumā, savukārt citus līmeņus, kas man ir nepieciešami desmit vai vairāk, mēģina atrisināt. Kā jūs, cilvēki, vērtējat, cik grūts ir līmenis? Šķiet, ka tas tiešām ir precīzi. Bet citādi lieliska spēle
pārāk daudz apmācības un ļoti maz reālas spēles. bonuss turpinās pārāk ilgi. es biju aizkaitināts, gaidot
Kļūst pārāk grūti, lai būtu jautri pirms 50. līmeņa. Tas ir smieklīgi. Tas iet tieši no stulba viegli uz stulbu grūti. Es atinstalēju 39 gadu vecumā, manuprāt, tā ir.
pārāk daudz reklāmu. ik pēc diviem līmeņiem video. palēniniet video ātrumu un es dotu labākas zvaigznes...
Forša spēle
Katru reizi, kad spēlēju šo spēli, reklāma bloķē manu ierīci, un man ir jārestartē! Ārkārtīgi apgrūtinoši. Nav iespējas X izkļūt no reklāmas!
Atkarību izraisoša spēle un jautri spēlēt
ienīst sajūtu un mājienu vadīklas netiks izslēgtas.
.. tā ir lieliska spēle, taču ir jālabo pārāk daudz reklāmu, lai nevienam citam nebūtu jātiek galā ar visām reklāmām
Spēle pati par sevi ir laba, bet pilnībā sabojāta ar pastāvīgo reklāmu katrā 2. līmenī starpniekservera reklāmu! tas 100% padara spēli labākajā gadījumā par 1 zvaigzni...
Katru reizi, kad esmu tuvu mīklas pabeigšanai un man ir iespēja noskatīties video, lai iegūtu vairāk dzīvību, tas ir tikai tukšs...melns ekrāns! Esmu ar to pamatīgi VISĀM! Tad man jāsāk no jauna, izmantojot citu dzīvi! Lūdzu, izlabojiet šo! Nav godīgi...nav forši. Pēdējās nedēļas laikā tas noticis vismaz desmit reizes.
Vienīgais, kas mani traucē, ir stiklu/kastu skaits, kuras jāsalauž, lai iegūtu līmeni. tas uzskaita pašu kvadrātu kā 1, nevis parāda atlikušo sitienu skaitu.
Lieliska maza spēle, ko spēlēt, lai nebūtu grūti un jautri
Tā ir jautra lietotne ar daudziem līmeņiem. Ik pa laikam jums pietrūkst sirds.
forša spēle, bet sone līmeņi ir praktiski neiespējami. iestrēdzis 882. līmenī un nav skaidrs, ka vispār var strādāt. iespējams, ka pametīs spēli, jo nevarēs panākt progresu.
Tas ir jautri, līdz nokļūstat augstākos līmeņos un jums ir jāiegādājas $ pastiprinātāji un monētas. tas ir vienkārši labi un nedaudz nomākta. Katram līmeņa sasniegumam vajadzētu būt iespējai iegūt pastiprinātājus un monētas.
Nu klasika
Sākumā spēle bija laba, un starp naudas vēlēšanos un reklāmu pārpilnību... jūs tērējat 99% reklāmu skatīšanai. Vilšanās... PIEZĪME VISIEM IZSTRĀDĀTĀJIEM: līdzsvarotas spēles ir daudz jautrākas nekā visi naudas izraušanas kloni, ko jūs tur ievietojat... Tāpat pārbaudiet spēles pirms publicēšanas... vairumā spēļu ir daudz izstrādātāju kļūdu, bet pelēks. maz. Ak, jā, es arī atinstalēju šo spēli.
Atdzīvināt smadzenes.
Labas spēles rīkā ir nepieciešams pārāk daudz monētu, lai to izmantotu. Es nevaru izmantot vadu, lai iegādātos rīku, tāpēc man ir jāsāk spēle tik daudz laika, lai mēģinātu labāk. Tāpēc es devu četru zvaigžņu karus