Post by dogtdohajafkind on Feb 12, 2022 10:28:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ משחק פאזל ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ משחק פאזל IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים ללא הגבלה כולם ▞▞▞
▞▞▞ משחק פאזל 2022 version ▞▞▞
למה המשחק שלך קורס כל הזמן? בדיוק כשאתה חושב שאתה יכול לנצח את הניקוד הגבוה שלך, המשחק קורס ואתה חייב להתחיל מחדש...
אני אוהב את המשחק עצמו אבל אני כל הזמן מופרע עם מודעות שצצות ממש באמצע מהלך. כשזה קורה, זה מוריד את הקטע שלי בכל מקום שבו האצבע שלי הייתה כשהמודעה צצה. יש מודעות בתחתית, למה אתה צריך שהן יופיעו במהלך המשחק? בין המשחקים, בסדר, אבל לא במהלך. חושב למחוק ולמצוא משהו אחר. עדכון: שילמתי עבור הגרסה החינמית של מודעות אבל עדיין מוצף בפרסומות. אנא השב למייל שלי.
זה עוזר לאמא להירגע😊
Igra puzzle Strateške igre rogy
אני אוהב את המשחק הזה, אבל הוא מרוקן את הסוללה שלי מהר מאוד עבור משחק פאזל.
משחק מעולה
זה משחק משועמם מאוד 🥱.
כיף וממכר! המודעות אינן גרועות כמעט כמו משחקים אחרים ששיחקתי בהם.
טוב מישחק טוב😎
משחק נחמד אבל הרבה יותר מדי פרסומות
משחק מבאס
יותר מדי זז לא יודע שאתה רטוב.
אפליקציה טובה ממליצה לכם עליה
כל כך ממכר שאני מתגעגעת לשינה לעתים קרובות מדי!! לא משנה כמה זמן אני אומר לעצמי שאני יכול לשחק ואז אני צריך להפסיק זה אף פעם לא עובד!! הזמן טס ואני מגלה שכשאני בודק את השעה, במחשבה עברו רק 30 עד 40 דקות ואני מגלה שעברו שעתיים!! אוהב את זה!! אוהב את זה!!
להרבה תוספות... שם היו 10 בדקה אחת... פתטי לחלוטין 🙄
ממש כיף! זה בחינם ויש רק פרסומות בין משחקים וזה הוגן מאוד!
משחק נהדר שפותח היטב כדי להתאים לכל קבוצות הגיל, כל כך מרתק ומשחק טוב להעביר עליו זמן
ודא שלוח הזמנים שלך ברור. אם גדלת לשחק טטריס, או ליד אנשים ששיחקו בו-זה בהחלט בשבילך!!!!
משחק מעניין מאוד. זוהי סטייה רגועה ללוח הזמנים היומי הקדחתני.
שנא
יש לעדכן את האפליקציה הזו, כלומר נקודות לקבלת שילובים
לרבים מוסיפים את ראשו הגורם להתפוצצות. אני רק מנסה לשחק משחק ולהגדיל להוסיף וההוספות לוקחות כל כך הרבה זמן
אוהב את המשחק הזה ואת הצבעים הבהירים אפילו את הצליל אבל אני אוהב את הציונים הגבוהים
נֶחְמָד
האם היוצרים ניסו לשחק משחק משלהם?! המשחק הזה מבוסס על rng ומכסת המיומנות מוגבלת מאוד. נסה ליצור אלגוריתם שבו הצורות הנתונות יכולות להתאים שתלוי במה שיש על הלוח. לא כמו לתת 3 3x3 בבת אחת. המשחק הזה צריך להיות משחק מזדמן אבל הוא נותן לי יותר מתח מאשר ליהנות ממנו
יהנה מהמשחק אם פחות פרסומות.....מהלך אחד...מודעה אחת זה פשוט יותר מדי!
משחק פשוט אבל מאוד ממכר. ניתן לשחק במשך שעות.
חידות סופר כיפיות!! יש לי ציון גבוה של 10000 משהו! הגאן הזה פשוט מדהים ומהנה מאוד. הדבר היחיד שאני מבקש הוא שתצליחו להגיע לרמות ולמשך זמן מסוים כדי לקבל ציון. זה יהיה כיף!!!!!
זה מאוד כיף ואתה באמת צריך להתרכז. זה גורם לך להיות מעורב באמת.
משחק נהדר שרוצים אתגר קטן. טוב לבילוי זמן. לא ישתעמם מזה. קל לשחק. משחק שחקן אחד אבל יש לוח תוצאות. מעולה למשחק במצב לא מקוון. פרסומות בין משחקים! כמו כן, לא יכול להאזין למוזיקה בזמן הנגינה!
יותר מדי מודעות! המשחק מהנה אבל כל סיבוב נמשך רק דקה בערך והפרסומות עוברות בקלות 20-30 שניות בין כל סיבוב מסריח. מאוד מעצבן.
נראה פשוט אבל זה לא
זה קל ודי טוב להירגע.
לפרסומות רבות. אני עדיין משחק בזה אבל זה נהיה מעצבן
מאוד מחשבה רבה
Cafeland - World Kitchen Simulator prs
מה שאני אוהב במשחק הזה הוא שכמי שמתעסק עם הציבור אבל יש לך חרדה חברתית, המשחק הזה מוריד את הפוקוס שלך מכל מה שסביבך ומכבה אותו לרגע. הניאון מהפנט, וגם כשאתה חוזר החוצה הוא שומר את מקומך. אתה משחק בקצב שלך. והאדם היחיד שאתה מתחרה איתו הוא עצמך. קשה לי להירדם. כשאני משחק בזה זה מאוד מרגיע. אני פשוט ממש אוהב את זה.💗
זה נחמד אבל לא גז מרגש
נתן לי את החוק לאפשרויות נוספות ולראות עוד דוגמאות לפני השימוש בשלוש הדוגמאות הראשונות שניתנו.
אני חושב שזה טוב מאוד
משחק טוב יותר מדי פרסומות
Igra puzzle Strateške igre rogy
זה גורם לך לעבור את הזמן. זה משחק טוב שבו מצאתי את עצמי לא רק מנסה לנצח את התוצאה של הבנים שלי אלא את שלי. אני משחק רק בזמן שאני יושב בתורים. זה משחק שאפשר לומר "עושה מה שכתוב על הפח". אז 5 כוכבים ללא תלונות.
פרסומות מטריפות ואין דרך לקנות אותן.